På opdagelse
i det finurlige univers

I vores univers kan du downloade materialer og finurlige aktiviteter til leg og læring – hvad enten du er lærer, pædagog eller forældre.

GÅ PÅ OPDAGELSE

Bliv medlem
af det finurlige univers

Som medlem får du hver måned eksklusivt adgang til 8-12 af vores nyeste materialer og bliver en del af vores online fællesskab

BLIV MEDLEM
199 kr. pr. måned

Book finurligefif
workshop & konsulent

Vi tilbyder workshops og kurser til institutioner, skoler, dagtilbud, større grupper af fagpersoner og/eller til private sammenhæng.

LÆS MERE
Fede ideer, lækre design og super nemt at bruge i undervisningen. Mine elever i 1. klasse, er nu selv begyndt at tegne læsestiger til at hænge op derhjemme. Det er simpelthen en win, win, win situation, at du er faldet over denne side. (Og så er de også smaddersøde i virkeligheden) 
I skaber aktiviteter seriøst lige efter mit hoved. Læring, bevægelse, engagement, udklædning og et drys af en lærer med det indre legebarn i behold! Skønt! 
Jeg vil sige det sådan, at når først man har stiftet bekendtskab med de to fiffer-søstre og deres fantastiske univers finurligefif, så vil man ikke undvære dem igen. De skaber så stor glæde og lyst til læring gennem leg. De er til stor inspiration både i skole og herhjemme. 
I skal vide, at jeg er ved at falde bagover over jeres engagement, drive, faglige skarphed, kreativitet og organiseringsevner. I fortjener at vide, at I gør det pisse godt! 
Ungerne har arbejdet benhårdt og virkelig hygget sig – dem ALLE. Min ledelse var helt vilde, og jeg har fået beskeder fra fem forældre. Kæmpe ros til jer. 
Wow. Hvor er I bare mega seje altså. Tusind tak for nogle skønne, inspirerende, sjove og lærerige uger i hjemmeskolen. Vi er blevet afhængige af finurligefif herhjemme! 
Hjemmeskolen har været SÅ god. Stor ROS til jer for de super flotte og meget brugbare ideer og materialer. 
Tak for fine materialer og en masse sjov og hygge. Min datter spørger hver dag, om vi ikke skal lave “det der skolearbejde med finurligefif”. Vi elsker det! 
Jeg har brug jeres ting tigtig meget når jeg sidder og laver vores skemaer. I har så mange fede opgaver der er nemme at gå til og som er anderledes og sjove for børnene.
Der var grin, kammerathjælp og samarbejde, masser af læsning og motivationen var bare helt i top! Jeg er kæmpe fan! Mere af jer – mere af det. 
De er vanvittigt dygtige og inspirerende. Jeg er SÅ taknemmelig for at jeg har fundet finurligefif. Der er ganske enkelt tænkt hele vejen rundt i deres forløb med både høj faglighed, spændende emner, motiverende temaer og layout og ikke mindst integreret bevægelse og stor variation. Jeg elsker det…
Jeg skal i den grad printe og bruge materialer med mine elever, både dem i indskolingen og ressourceundervisningen. De bliver ellevilde! Tak for jeres arbejde og jeres inspiration.