Måske finder du det svar, som du leder efter her

Spørgsmål og svar

Hvordan får jeg materialerne?

finurligefif er materialer, som du selv skal downloade, printe og herefter bruge.

Vores vision er at udvikle tilgængelige materialer til en overkommelig pris, hvis ikke gratis, som alle har mulighed for at få adgang til i egen hverdag, hvad enten du er lærer, pædagog eller forældre.

Når du har gennemført din ordre, vil du få tilsendt en mail, hvori du kan klikke download. Dine produkter vil blive gemt på din computer, enten som pdf.-fil eller zip.fil. Hvis det er en zip.fil skal du højreklikke og trykke “udpak” eller “pak ud”, hvorefter du får pdf.filerne frem.

Herefter kan du printe materialerne og bruge dem.

Husk! Den mail, som du skriver i din ordre, er den mail, som vi sender mailen med download-knap til. 

 

Hvor længe kan jeg downloade?

Når du køber et materiale, får du en mail, hvori du skal trykke download. Knappen er åben i 2-6 dage fra køb. Du skal altså downloade dine købte materialer inden for 2-6 dage. Når først du har downloadet dine materialer, er det dine, og du kan gemme og bruge dem på ubestemt tid.

Når du gennemfører en ordre med gratis materialer, har du fri adgang til at downloade materialerne på ubestemt tid.

Jeg kan ikke trykke download. Hvad gør jeg?

Når du køber et materiale, får du en mail, hvori du skal trykke download. Knappen er åben i 2-6 dage fra køb. Du skal altså downloade dine købte materialer inden for 2-6 dage. Når først du har downloadet dine materialer, er det dine, og du kan gemme og bruge dem på ubestemt tid.

Hvis du ikke har trykket download inden for 2-6 dage, vil du ikke længere have adgang til dit produkt. Du er velkommen til at sende din ordrebekræftelse til os, så vil vi gerne hjælpe dig med at finde en løsning.

Jeg vil gerne være privat medlem - hvad nu?

Skønt! Dejligt, at du vil være med.

Det første, som du skal gøre, er at klikke på “bliv medlem”.

Når du gennemfører din ordre, skal du vælge din mail og adgangskode, som aktiveres med det samme. Dette bliver dit login til medlem-siden.

Du kan altså med det samme tilgå “medlemsiden”, hvor månedens finurlige produkter er tilgængelige for dig.

Hvilken måned gælder min betaling for?

Dit medlemskab gælder fra den dato, som du gennemfører ordren og indeværende måned. Herefter trækkes betalingen på 199 kroner hver den 1. i måneden. 

Hvis du melder dig ind den sidste dag i måneden, er det stadigvæk indeværende måned, som du har betalt for, og du vil med det samme få adgang til indeværende måneds produkter på medlemsiden. Der trækkes fortsat 199 kroner hver den næste 1. 

Kan jeg som privat medlem tilgå tidligere produkter for medlemmer?

Nej.

Månedens produkter er online og tilgængelige for medlemmer i den indeværende måned.

Hver den 1. opdateres produkterne, og forhenværende måneds produkter fjernes og erstattes med de nye. Derfor er det vigtigt, at du når at downloade alle indeværende måneds produkter inden den 1., da de hver den 1. fornyes.

Hvornår kan jeg melde mig ud? / Binding

Der er ingen binding på medlemskabet af Det finurlige Univers. 

Når du har gennemført din ordre, har du betalt for indeværende måned.
Herefter kan du opsige dit medlemskab, med forbehold for, at du gør det inden betalingstrækningen den kommende 1. gennemføres. 

Må jeg dele finurlige produkter med andre?

Nej.

Når du har købt og betalt for dit finurlige produkt ,er det dit. Det er ikke tilladt at dele, videresende og/eller kopiere vores produkter. 

Du må naturligvis gerne kopiere eksemplarer til dine elever/børn. 

Vi håber og tror på tillid blandt os og vores kunder – og vi ved, at alle Jer i vores målgruppe er klar over, at FinurligeFifs overlevelse afhænger af, at man overholder disse regler.

Jeg vil gerne købe tidligere måneders produkter?

Produkter, som er tilgængelige for vores medlemmer, er altid tilgængelige som alment køb på vores hjemmeside. Som medlem er produkterne gratis i den indeværende måned, hvori de ligges online. Herefter kan du fortsat købe produkterne almindeligt; og der kan som medlem periodisk være mulighed for at opnå rabat.

Fik du ikke svar på dit spørgsmål?

Kontakt os via telefon eller mail

Kontakt os