INSTITUTIONSMEDLEMSKAB
I DET FINURLIGE UNIVERS

Det Finurlige Univers er fyldt med materialer til både print og digital brug for lærere, pædagoger og fagpersoner, der alle ønsker at styrke praksis med legende læring!

Legende læring til hele institutionen

Vi tilbyder medlemskab i Det Finurlige Univers til institutioner som fx skole, børnehave og generelle dagtilbud/institutioner. Med et institutionsmedlemskab i Det Finurlige Univers får I adgang til hele www.finurligefif.dk og alle vores materialer* bliver gratis for Jer.

Vi udvider hele tiden Det Finurlige Univers og der tilføjes nye materialer løbende.

Institutionsmedlemskab i Det Finurlige Univers

Med et institutionsmedlemskab i Det Finurlige Univers får I adgang til hele www.finurligefif.dk og alle vores finurlige materialer bliver gratis for Jer.*

Vores materialer tager afsæt i Folkeskolens Fælles Mål samt Den Styrkede Læreplan.

Skab legende læring med vores printbare og digitale finurlige materialer til hele Jeres institution.

Vi sikrer udvikling af barnets sociale, faglige og personlige udvikling med fokus på selvværd og selvindsigt!

INSTITUTIONSMEDLEMSKAB I DET FINURLIGE UNIVERS

Vi elsker at være finurlige!

Vi brænder for, hvordan vi med kreativ, visuel og legende læring kan skabe forudsætninger for personlig, social og faglig udvikling. Med afsæt i leg, motivation og trivsel har vi skabt Det Finurlige Univers: et univers med både digitale og printbare materialer til Jeres institution. 

LEGENDE LÆRING TIL HELE INSTITUTIONEN

Vi tilbyder medlemskab i Det Finurlige Univers til institutioner, som fx skole, opholdssted, SFO, Dagpleje eller Børnehave.

Med et medlemskab i Det Finurlige Univers kan I sikre inspirerende, motiverende, legende og kreativ læring – som involverer børnene på en måde, der gør læring til leg!

764 materialer

Vil du vide mere? Er i flere / andre om beslutningen?

Download vores info-PDF om institutionsmedlemskabet: tag den med til ledelsen, kollegaerne eller for hvem, det er relevant.

At vælge en materialeportal til sin institution er en vigtig beslutning: vi er glade for, at vi er én af overvejelserne – og vi kan garantere, at vi ikke skuffer.

Over 100 skoler, SFO’er, børnehaver, opholdssteder, specialtilbud mm. har allerede valgt at blive medlem af Det Finurlige Univers – og vi vil også gerne have Jer med!

Download Info-PDF

INSTITUTIONSMEDLEMSKAB 10 LICENSER

INSTITUTIONSMEDLEMSKAB 25 LICENSER

DET FINURLIGE UNIVERS ER FYLDT MED LEGENDE LÆRING OG LÆRERIG LEG

DANSK
MATEMATIK
BEVÆGELSE
TRIVSEL
FORLØB
HISTORIE
ENGELSK
RELIGION
N/T
KLASSERUM
EMNEPAKKER
TANKESÆT

KOM I GANG MED JERES INSTITUTIONSMEDLEMSKAB I DET FINURLIGE UNIVERS

Sådan køber I et institutionsmedlemskab til Det Finurlige Univers

01

Klik på “Køb institutionsmedlemskab”

KØB INSTITUTIONSMEDLEMSKAB

02

Udfyld Jeres information og færdiggør valgmulighederne

Her vælger I antal licenser (10 eller 25 licenser) og købeperioden (1, 3 eller 5 år). I skal udfylde information vedrørende Jeres institution. 

Vær opmærksom på, at dén person, som gennemfører ordren, bliver Administratoren I Jeres medlemskab i Det Finurlige Univers.

03

Gennemfør ordren

I kan vælge at betale med Faktura, EAN-Faktura, Kortbetaling eller Mobilepay. Dén person, som gennemfører ordren bliver Administrator for Jeres medlemskab i Det Finurlige Univers.

Administratoren får med det samme adgang til institutionssiden og kan begynde at tilføje brugere til Jeres medlemskab.

04

En del af universet

Velkommen til! Når Administratoren har tilføjet det valgte antal brugere, har I nu alle fri adgang til www.finurligefif.dk*

Jeres medlemskab gælder Jeres valgte købeperiode. I skal selv aktivt forny herefter – der er ingen automatisk binding/fornyelse.

Du vil sammen med Jeres ordrebekræftelse modtage en vejledning til brug af Jeres institutionsmedlemskab i Det Finurlige Univers.

*eksklusiv udgivelser, Lærerliv Lærerkalender og billetter til workshop/webinar/events o.l.