Dyk ned i verdenen af tysk med finurlige fif

Tysk er ikke kun et sprog; det er en nøgle til en rig kultur, historie og en dynamisk økonomisk magt. Med vores kategori dedikeret til undervisningen i tysk, tilbyder vi materialer til både lærere og forældre.

Basisfærdigheder i tysk

For dem, der starter deres rejse med tysk, har vi en række introduktionsmaterialer. Disse inkluderer læringsspil, digitale- og printbare arbejdsark og sjove aktiviteter og materialer, der sikrer en stærk grundlæggende forståelse af tysk.

Forstå kulturen bag tysk

At lære tysk er også at dykke ned i en verden af traditioner, musik, litteratur og kunst. Vores “Tysk”-kategori indeholder kulturelle materialer, der går ud over det grundlæggende sprogundervisning og giver eleverne en smag af livet i tysktalende lande.

Tysk for forældre

Forældre, der ønsker at støtte deres børns læring i tysk, vil finde en række materialer i vores katalog. Fra sange til at synge ved sengetid til forløb og emnepakker, støtter vi forældre i at gøre tysk til en del af dagligdagen.

En interaktiv læringsrejse

Tysk skal være sjovt at lære! Vores læringsspil og aktiviteter gør det lettere end nogensinde at dykke ned i sproget og kulturen. Uanset om du er lærer eller forælder, vil du finde noget, der vil glæde ethvert barn.