Vi samarbejder med en lang række institutioner, leverandører, udgivere, forfattere mm. – alt sammen nøje udvalgt, fordi vi I fællesskab deler visionen om at sprede legende læring og lærerig leg tilgængeligt for alle forældre, fagpersoner og børn i Danmark.

Ønsker du et samarbejde med finurlige fif?

Vi har altid plads i den finurlige familie! Måske er du forfatter og ønsker at få udviklet undervisningsmaterialer til dine værker? Måske er du en del af en forening og ser muligheder i et finurligt samarbejde?

Brug vores kontaktformular og lad os høre dine tanker. Du kan også kontakte os på kontakt@finurligefif.dk

Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontakt os for samarbejde


  Forfattere og udgivere

  Alle vores finurlige materialer tager udgangspunkt i værdisættet om let tilgængelighed, visualiseret børnevenligt design og masser af legende læring! En lang række danske forfattere er enige i denne vision og har derfor indgået samarbejde med finurlige fif, hvor de stiller deres værker (tekst og illustration) til rådighed. På den måde kan vi skabe finurlige materialer til værkerne og gøre dem tilgængelige for alle jer.

  Foreninger og institutioner

  Vi bestræber os altid på at skabe kvalitet hos finurlige fif. Derfor har vi et bredt samarbejde med en lang række forskellige foreninger, der hver især på egen måde, understøtter vores finurlige værdisæt: at sikre alle børn adgang til legende læring og lærerig leg!

  GÅ TIL FRI LÆRING
  GÅ TIL Det Frie Familieliv