En finurlig workshop

En finurlig workshop byder på en perfekt kombination mellem teori og praksis. Hvad enten I kommer til én af vores planlagte finurlige workshops – eller vi kommer ud til jer; så er I garanteret en helt igennem finurlig dag fyldt med viden, inspiration, teori og selvfølgelig masser af legende læring.

BOOK FINURLIGE FIF

SE BILLEDER FRA AFHOLDTE WORKSHOPS

AKTUELLE WORKSHOPS:

AKTUELLE WEBINARER:

Skal I have et finurligt besøg?

Vi skræddersyer gerne en finurlig dag efter lige netop jeres behov.

Vores erfaringsgrundlag er bredt, og med vores samhørighed af kompetencer har vi mulighed for at sammensætte og skræddersy et finurligt forløb til jer – alt efter jeres ønsker og behov.

Vi kan f.eks. tilbyde jer et skræddersyet forløb om:

Positivt tankesæt, Leg og Læring, Målstyret undervisning, Læsning og læselyst, Barnets udviklingspsykologiske profil, Klasseledelse, Synlig læring og Leg med bogstaver eller tal.

LÆS MERE OM, HVAD VI TILBYDER PÅ ET FINURLIGT BESØG

Forespørgsel på booking


  VI HAR ALLEREDE AFHOLDT MANGE FINURLIGE BESØG

  DET SIGER DELTAGERNE FRA VORES WORKSHOPS

  En fantastisk inspirerende dag!

  Jeg deltog i en 5 timers workshop med titlen “Læselyst”. Det var en fantastisk inspirerende dag, hvor I på en charmerende og interessant måde fik jeres budskaber og ideer frem. Jeg følte mig virkelig forkælet med lækker forplejning og masser af gaver – i form af materialer – som endda var kopieret i farver og laminerede. Jeg føler mig så klar til at starte 1. klasse efter sommerferien.

  Susanne Fahnøe / Dansklærer i indskolingen og læsevejleder

  Helt igennem gennemført!

  Engagementet stråler ud af begge finurlige tvillinger, og de supplerer hinanden med bravour. En gennemført råd tråd der bevæger sig på grænsen mellem teori og praksis gør at alle kan følge med.En workshop der har givet mig god indsigt og redskaber jeg nemt kan overføre i mit klasseværelse.
  Mange anbefalinger herfra.
  Jennifer Leerbeck / Dansk- og klasselærer

  TAK for JER!

  Kæmpe tak for en super inspirerende og velforberedt dag. Det var et frisk pust til undervisningen med lidt nye øjne på. Nogle kollegaer kan godt miste pusten lidt når de hører og ser om jer, men kurset gav virkelig så meget hands on, at man kan gå direkte hjem og bruge det. Respekt og TAK for JER 😉

  Sabrina Hostrup / Lærer

  Kan klart anbefale jer og jeres materialer!

  Sikke en energi! Jeg er SÅ klar til det nye skoleår. Fik masser af inspiration og undervisningsmateriale med mig hjem, som jeg kan bruge direkte. Finurlige energiske piger, der ved hvad de taler om og som spreder en energi, vi alle misunder. Kan klart anbefale jer og jeres materialer!

  Inken Marie Østerby / Lærer

  Inspirerende. spændende og ikke mindst super hyggeligt!

  I var meget naturlige – let forståelige – havde sjove input – og gennemgående meget kompetente! I var virkelig gode til at supplere hinanden. I gjorde det skide godt – endnu engang tusind tak for den skønneste workshop!

  Bit Eriksen / Lærer

  Jeg havde høje forventninger til dagen.. og alligevel formåede i at toppe dem!

  I er simpelthen så dygtige og inspirerende. I supplerer hinanden virkelig godt. Det ser man også på de sociale medier og jeres hjemmeside, men det bliver endnu mere tydeligt på en dag som i dag. Jeg havde høje forventninger til dagen…og alligevel formåede I at toppe dem. Jeg var især vild med, hvordan I underbygger alle de fede, motiverende og finurlige aktiviteter og undervisningsforløb med velfunderet teori om kognitiv psykologi. Jeg vidste, at jeg ville få ny inspiration, som må prøves af med det samme! 🙂
  Sine Løkke / Lærer

  Nemt at gå fra kurset og hjem og fortsætte i undervisningen!

  Det var en super lørdag i jeres selskab. Jeg var helt høj, da jeg kørte tilbage til Falster. Jeg fik mange ideer med hjem, som jeg kan og vil bruge i min undervisning. Jeg fik både praktiske og dagligdags og gode ideer til min undervisning. Det var super at få hjernens 3 områder med ind over, det giver så god mening i mødet med elever og forældre. Et kursusforløb som er helt jordnær og brugbar i hverdagen. Nemt at gå fra kurset og hjem og fortsætte i undervisningen.

  Hanne Qvistgaard / Lærer

  Når jeg en gang bliver voksen vil være som Finurlige Fif.

  Fra bunden af mit hjerte, ved jeg slet ikke hvor jeg skal starte henne ift. de roser som jeg gerne vil sende jeres vej efter den dag som I fik afholdt i går. Det var så gennemført, professionelt og samtidig så jordnært fordi I var så meget til stede i det som man kan mærke I brænder for.
  Min varmeste anbefalinger går til jer. I er inspirerende, nytænkende, kreative og informative om jeres tanker og ideer.
  Tak for at lukke mig ind i jeres univers. Tak for alle de fantastiske gaver og den meget udsøgte mad som vi fik. Tak for alle de grin som vi fik os. Tak for den nye viden jeg gik hjem med, omkring børns udvikling, og den måde jeg kan tilgå børn på, hvis der er nogle ting som de har manglet undervejs. Og mest af alt, tak for jer. I gør det dæleme godt. 
  Line Rindom / Lærer