Book finurligefif

Aktuelle workshops:

Vi tilbyder workshop og kursus inden for

DET SIGER DELTAGERNE FRA VORES WORKSHOPS

En fantastisk inspirerende dag!

Jeg deltog i en 5 timers workshop med titlen “Læselyst”. Det var en fantastisk inspirerende dag, hvor I på en charmerende og interessant måde fik jeres budskaber og ideer frem. Jeg følte mig virkelig forkælet med lækker forplejning og masser af gaver – i form af materialer – som endda var kopieret i farver og laminerede. Jeg føler mig så klar til at starte 1. klasse efter sommerferien. 

Susanne Fahnøe / Dansklærer i indskolingen og læsevejleder

Helt igennem gennemført!

Engagementet stråler ud af begge finurlige tvillinger, og de supplerer hinanden med bravour. En gennemført råd tråd der bevæger sig på grænsen mellem teori og praksis gør at alle kan følge med.En workshop der har givet mig god indsigt og redskaber jeg nemt kan overføre i mit klasseværelse. 
Mange anbefalinger herfra.
Jennifer Leerbeck / Dansk- og klasselærer

TAK for JER!

Kæmpe tak for en super inspirerende og velforberedt dag. Det var et frisk pust til undervisningen med lidt nye øjne på. Nogle kollegaer kan godt miste pusten lidt når de hører og ser om jer, men kurset gav virkelig så meget hands on, at man kan gå direkte hjem og bruge det. Respekt og TAK for JER 😉

Sabrina Hostrup / Lærer

Kan klart anbefale jer og jeres materialer!

Sikke en energi! Jeg er SÅ klar til det nye skoleår. Fik masser af inspiration og undervisningsmateriale med mig hjem, som jeg kan bruge direkte. Finurlige energiske piger, der ved hvad de taler om og som spreder en energi, vi alle misunder. Kan klart anbefale jer og jeres materialer!

Inken Marie Østerby / Lærer

Inspirerende. spændende og ikke mindst super hyggeligt!

I var meget naturlige – let forståelige – havde sjove input – og gennemgående meget kompetente! I var virkelig gode til at supplere hinanden. I gjorde det skide godt – endnu engang tusind tak for den skønneste workshop!

Bit Eriksen / Lærer

SE BILLEDER FRA AFHOLDTE WORKSHOPS