Personoplysninger og Persondatapolitik

Hos FinurligeFif lægger vi stor vægt på, at du som bruger er tryg ved at benytte vores side. FinurligeFif tager beskyttelse af dine personlige oplysninger alvorligt, og sørger for at lovgivningen overholdes, når vi behandler personoplysninger.
Derfor behandler vi dine personlige data med respekt og i overensstemmelse med persondataforordningen.

Persondatapolitikken vedrører de personoplysninger, som du afgiver til os, når du fx beder om at modtage vores nyhedsbrev eller når du køber produkter hos os, og de oplysninger, som vi indsamler, når du besøger vores hjemmesider.
Her nedefor kan du læse om, hvordan vi håndterer vores ansvar for at beskytte kundernes oplysninger.

Den dataansvarlige er:

FinurligeFif I/S v/ Regitze Schødts
Østergade 51C, 5000 Odense C
CVR-nr. 41270012

Har du spørgsmål til behandlingen af dine data (herunder personoplysninger) kan du rette henvendelse til Regitze Schødts, kontakt@finurligefif.dk

Vores formål med indsamling af personlige data er udelukkende for at levere den bedst mulige service til dig. Vi indsamler personlig oplysninger fra dig, når du benytter vores side. Nogle af disse personlige oplysninger er nødvendige at opgive, for at kunne bruge vores side. Afgivelse af andre personlige oplysninger er valgfri.

Indsamling og brug af personoplysninger
Når du søger på vores hjemmeside:

For at forbedre din brugeroplevelse og de ydelser, vi tilbyder, registrerer vi oplysninger om, hvordan du som bruger anvender vores websites og udarbejder statistik herover. Statistikken anvendes kun i opsummeret form, f.eks. til at se hvilke sider og browsere vores kunder anvender mest.

I den forbindelse kan vi indsamle nedenstående personoplysninger:
•    Oplysninger om din browseradfærd på vores hjemmesider
•    Oplysninger om, hvordan du i øvrigt benytter vores digitale tjenester, herunder styresystem, IP-adresse og browserdetaljer
•    Dine præferencer

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev:

For at vi kan sende nyhedsbreve til dig, indsamler vi følgende personlige oplysninger:
•    Navn
•    E-mailadresse

I den forbindelse indsamler vi følgende:
•    Oplysninger om, hvilke nyhedsbreve du åbner
•    Oplysninger om, hvilke historier du klikker på
•    Dine præferencer

Når du handler på vores hjemmeside:

For at forbedre din brugeroplevelse og kunne give dig relevant service, herunder gennemføre din bestilling og levere til dig, kan vi indsamle nedenstående oplysninger:

  •   Oplysninger om din købshistorik, herunder navn, e-mail, hvad du har købt, købstidspunkt, betalingsmiddel, kredit- og andre betalingsoplysninger.
    •    Navn, e-mail og adresse
    •    Dine præferencer
    •    Oplysninger om din browseradfærd på hjemmesiden
    •    Oplysninger om, hvordan du i øvrigt benytter vores digitale tjenester, herunder styresystem, IP-adresse, og browserdetaljer

Behandlingsgrundlag

Vi sikrer os altid, at vi har et fyldestgørende grundlag for at behandle dine personoplysninger. Når vi behandler dine personoplysninger som angivet i denne Persondatapolitik, gør vi det på basis af et eller flere af følgende grundlag:

  •   En nødvendighed for at opfylde en kontrakt eller aftale med dig, eller for at gennemføre foranstaltninger, der træffes på din anmodning forud for indgåelse af en kontrakt eller aftale (fx at indsamle adresseoplysninger, således at vi kan levere bestilte produkter til dig)
  •   En retlig forpligtelse, der påhviler os efter anden lovgivning (fx at opbevare fakturaoplysninger som krævet efter Bogføringsloven)
  •   Vores berettigede interesse, hvis dine interesser eller rettigheder ikke går forud herfor (fx når vi benytter dine oplysninger til at vurdere, hvordan vi bedst kommunikerer med vores kunder, således at vi kan præsentere vores kunder for den information og de produkter, som de finder mest interessante)
  •   Dit samtykke (hvis vi i særlige situationer har indhentet dette). Såfremt vores behandling af dine personoplysninger er baseret på dit samtykke, har du ret til at tilbagekalde dit samtykke til enhver tid.

Vi benytter os af en opdateret firewall, som til enhver tid giver os besked, hvis vores sikkerhed er blevet brudt, omend dette er via brud i firewall eller et password breach – så bliver vi underrettet hurtigst muligt, hvorefter vi kan tage hånd om situationen. Derudover afgiver vores firewall ugentlige opdateringer på forhindrede forsøg imod vores sikkerhed samt alarm ved forøgede forsøgs-aktivitet, så vi til enhver tid er informeret omkring mulige angreb imod vores (og jeres) data.

Dine rettigheder
Du har følgende rettigheder, når vi behandler dine personoplysninger:

  •   Du har ret til at anmode om indsigt i, berigtigelse eller sletning af dine personoplysninger
  •   Du har ret til at modsætte dig behandlingen af din personoplysninger og få behandlingen af dine personoplysninger begrænset
  •   Du har ret til at modsætte dig behandling af dine personoplysninger til brug for direkte markedsføring
  •   Du har ret til at tilbagetrække dit samtykke, såfremt behandlingen af dine personoplysninger er baseret på dit samtykke
  •   Du har ret til at modtage de personoplysninger, som du selv har afgivet, i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format
  •   Du kan til enhver tid indgive en klage til en databeskyttelsesmyndighed, f.eks. Datatilsynet

Der kan være betingelser eller begrænsninger knyttet til disse rettigheder. Det er derfor ikke sikkert, at du fx har ret til fx. at få dine personoplysninger slettet med det samme, da dette kan afhænge af omstændigheder og gældende lovgivning i forbindelse med behandlingsaktiviteterne.

Hvis du skriver og indsender data til hjemmesiden i form af kontaktformularer, vil disse blive opbevaret på siden i op til 1 år for at kunne henvise til tidligere aftaler og kommentarer fra disse.

Brugere, som opretter sig på vores hjemmeside, kan til enhver tid se, redigere og slette deres personlige informationer, og derfor er der ikke en grænse for, hvor længe vi opbevarer denne information.

Webstedets administratorer kan til enhver tid se og redigere den information, som brugerne har til rådighed i deres profiler.

Analytiske data arkiveres i ubestemt tid for at kunne se og følge vores online vækst samt forbedre vores aktivitet.

Vores kundekøbsarkiver arkiveres ud fra gældende dansk lovning

 

Cookies

Din computer, smartphone, tablet mv. udgør en del af din privatsfære og du skal derfor iflg. lovgivningen give samtykke til, at Finurlige Fif kan gemme og hente oplysninger på det udstyr, som du anvender på www.finurligefif.dk

Finurlige Fif anvender cookies til at opsamle og lagre disse oplysninger i din browser.

Formålet er, at sikre www.finurligefif.dk virker ordentlig og for at give dig den gode kundeoplevelse, hvor du får præsenteret relevant information for dig, baseret på dine præferencer og så vi kan videreudvikle vores services til gavn for dig.

Herudover opsamler vi og bruger også dine data i vores IT-systemer. Her, i vores persondatapolitik kan du få mere at vide om, hvordan vi behandler persondata generelt i vores IT-systemer og hvordan du kan kontakte os.

Cookies kort forklaret

Cookies er små datafiler med information som gemmes på din computer og sendes frem og tilbage mellem din browser og et website.

Nogle cookies er nødvendige for, at websites fungerer, mens andre bruges til at analysere din færden på et website. Nogle cookies slettes når du lukker din browser, nogle gemmes i en tidsbestemt periode og andre gemmes permanent. En cookie er ikke et program og indeholder ikke virus.

Finurlige Fif anvender følgende cookies

Funktions-cookies

Vi bruger cookies der sikrer, at vores hjemmesider fungerer ordentligt. De bruges blandt andet for at fordele arbejdet mellem flere servere, dine præferencer, registrere forsøg på misbrug, mislykkede login etc.  

Google Analytics-cookies

Vi bruger Google Analytics til at indsamle viden om, hvordan vores brugere anvender vores website. Google Analytics har en cookie, som anonymt registrerer din IP-adresse samt information om antal og tidspunkt for dine besøg på vores website. Google Analytics registrerer også, hvilken side du besøgte før, f.eks. om du kom ind på siden via en søgemaskine. Alt dette gør vi for at optimere vores website og målrette vores markedsføring.

Salgs- og Markedsførings-cookies

Disse cookies bruges til at identificere dig via et tilfældigt genereret ID, når du går ind på en side, som du tidligere har besøgt, og når du bevæger dig rundt på siden. Det sker for, at du hurtigere kan navigere rundt mellem siderne.

Vi bruger også cookies til at gemme information om det, som du lægger i din kurv, således at du ikke skal starte forfra, hvis du går ud og kommer tilbage senere at købe det du har lagt i kurven.

Cookies bruges også til at indsamle statistik om din færden på vores website for at give dig den information, som er mest relevant for dig, og forbedre vores markedsføring.

Du kan fortryde din accept af cookies

Hvis du ønsker at tilbagetrække din tilladelse til, at vi anvender cookies, skal du slette alle cookies relateret til websitet i din browser og fremover undlade at bruge siden.